Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Έπαινος για τη συμμετοχή στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Θετικό Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο» με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2018.




  Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Γιορτάζοντας τη θετική δύναμη του διαδικτύου, το θέμα της φετινής Ημέρας ήταν  “Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου το σεβασμό: Ένα καλύτερο διαδίκτυο ξεκινάει από εσένα” ενθαρρύνει όλους να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κίνημα, να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου, να φέρει τους ανθρώπους κοντά.
  Οι μαθητές της Ά γυμνασίου στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης απάντησαν θετικά στην πρόταση μου για συμμετοχή στο διαγωνισμό. Χωρίστηκαν σε ομάδες, δούλεψαν μαζί και αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τους άξονες που θέσαμε.
Στο τέλος συναποφασίστηκε για το ποιο βίντεο ήταν το κατάλληλο για την συμμετοχή στο διαγωνισμό. Το οποίο και ακολουθεί εδώ : Τώρα Ψάχνω Να Βρω Μια Λύση .

Ακολουθεί ο έπαινος του σχολείου για τη συμμετοχή.

και εδώ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. 



Ενδεικτικά ακολουθούν και μερικά επιπλέον βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές.








Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους μαθητές για τη μέχρι τώρα προθυμία τους, το κέφι τους και την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε. Κι αυτό γιατί κάθε εργασία είναι 100% δικό τους προϊόν και ο ρόλος μου ως εκπαιδευτικός παραμένει κυρίως συμβουλευτικός.  Είναι όλοι τους θαυμάσιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου